Europa Conference League

Αντύπας: «Πρέπει να σκοράρει για να προκριθεί ο Ολυμπιακός - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Ακούστε το σχόλιο-ρεπορτάζ του Ηρακλή Αντύπα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από την Κωνσταντινούπολη ενόψει της «μάχης» του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Τα τελευταία του Ολυμπιακού μετέφερε από την Κωνσταντινούπολη ο Ηρακλής Αντύπας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ανέφερε -μιλώντας στο «Πρεσάρισμα» και τους Βάιο Τσούτσικα-Μιχάλη Τσόχο- ότι οι Πειραιώτες μπορεί να έχουν ως προίκα το υπέρ τους 3-2 του πρώτου αγώνα, αλλά εκτιμά ότι για να προκριθούν στα ημιτελικά του Conference League, θα πρέπει να σκοράρουν.

«Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν βλέπω 0-0», επεσήμανε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πλάνο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Επεσήμανε ότι «δεν βλέπω τρομερές αλλαγές στην 11άδα» και ανέφερε την πιθανή σύνθεση των «ερυθρολεύκων». Με τον Τζολάκη να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρι, τον Ντόη να παίρνει θέση στο πλευρό του Κάρμο στα στόπερ, αντί του τιμωρημένου Ρέτσου, με τους Ροντινέι και Ορτέγκα να βρίσκονται στα άκρα αυτής. Έσε και Τσικίνιο θα βρίσκονται στα χαφ, Φορτούνης, Ποντένσε και Γιόβετιτς μοιάζουν ως οι επικρατέστεροι για την τριάδα πίσω από τον Ελ Κααμπί.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις επιλογές των Μασούρα και Όρτα, με τον πρώτο να προέρχεται από καλή εμφάνιση στον αγώνα με τη Φενέρ στο Φάληρο, με τον Ηρακλή Αντύπα να υπενθυμίζει το πόσο απαραίτητος είναι στην πίεση ψηλά ο διεθνής εξτρέμ. Όπως και στο γεγονός ότι θα πρέπει ο Μεντιλίμπαρ να κάνει διαχείριση του ρόστερ, αφού ίσως το βράδυ να αποδειχθεί… μεγάλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x